Over ons

Het nieuwe bedrijfspand openen of een jubileum vieren? Een succesvolle productlancering realiseren? Je medewerkers bedanken of informeren in een kick-off sessie? Met creatieve plannen en adviezen zorgen wij voor de juiste oplossing om elk bedrijfsevent te laten slagen.

We prikkelen zintuigen en zorgen voor impact. Hoe groot of klein jouw geplande evenement ook is, samen organiseren we met behulp van passend meubilair, decoratie, de beste presentatie en audiovisuele ondersteuning een happening die tot in details klopt.

Met zijn organisatietalent is het plannen en organiseren van evenementen al vroeg een passie van Tom Hengeveld. Combineer dat met zijn liefde voor licht en geluid en een eigen bedrijf is geboren. Als directeur van TLG organiseert Tom sinds 2008 met een vast team professionals complete evenementen voor organisaties en bedrijven. Van bedrijfsfeest, motivatie-event of productpresentatie tot exclusief privéfeest: wij maken het mogelijk.

Totaaloplossing voor elk evenement

Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Daar zullen we nooit concessies in doen. Ook als dat betekent dat we zelf een extra investering moeten doen. We gaan verder dan je verwacht en we verrassen je met ideeën waar je zelf niet aan hebt gedacht. Bij ons kies je voor een totaaloplossing. Het gaat dus niet om het aantal spots waarmee we een wand uitlichten. We zetten een wand op zo’n manier in de spotlights, dat het bij de sfeer van het event past.

Wij hebben alles in huis om voor elk evenement de juiste oplossing te vinden. We werken daarvoor met vaste, betrouwbare leveranciers of juist met de huisleverancier van jouw organisatie. Daarbij kiezen we altijd voor de optie met de beste prijs/kwaliteit.

Creatieve ideeën realiseren

Het organiseren van een geslaagd evenement is een creatief proces, dat begint met een inventarisatie van jouw wensen.

Samen bespreken we de look en feel, we bekijken de locatie en inventariseren de mogelijkheden.
Dit resulteert in een moodboard, waarmee we een beeld schetsen van onze plannen.
Past dit bij jouw wensen? Dan nemen wij de complete organisatie van jouw event op ons met slechts één doel: iedereen zorgeloos laten genieten.

Benieuwd welke ideeën we voor jouw evenement kunnen realiseren? Neem contact met ons op.